Isporuka isključivo u Hrvatskoj X

Izjava o privatnosti

Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Sigurnost podataka

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker.
U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  ne odgovaraja za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Uvjeti poslovanja

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KONTAKT PODACI
Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker
Ivana Jambrovića 6
34340 Kutjevo
OIB:97998408192
Tel:034/315-000
Fax: 034/315-001
www.krauthaker.hr

Kupnja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “moja košarica” i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom (samo za teritorij Hrvatske) ili kreditnom karticom. Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Moj korisnički račun”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom “moja košarica”.

Naplata/autorizacija

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom, virmanski ili uplatnicom, prema narudžbi. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (hrvatska kuna). Ako ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ukoliko imate prebivalište u Hrvatskoj, platiti općom uplatnicom prije isporuke. Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta, ili se obratiti na kontakt email. Internet plaćanje moguće je izvršiti putem sljedećih kreditnih kartica: American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club Card.
Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. U slučaju promjene PDV-a zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške

Sigurnost

Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-Com-a i njihovog PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja preporučuju sami izdavatelji kartica (Visa, MasterCard, ), pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini. Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  niti čuva, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima vaših kreditnih kartica.

Poštarina i dostava

Besplatna dostava

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 300 kn je besplatna, roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate. Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za oslate gradove i otoke vrijeme dostave je između 48 – 72 sata.
Za dostave koje ne zadovljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 25kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja. Izuzetak gore navedenim pravilima su blagdani i ne radni dani.
Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  ne preuzima  odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Reklamacije

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik ima pravo u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naručeni.  Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6,34340 Kutjevo U slučaju opravdane reklamacije, Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

Naknada za ponovno naručivanje

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo zamjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

Povrat i raskid ugovora

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave,
  • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
  • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora,
  • ako je predmet ugovora proizvod koja je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu,
  • ako je predmet ugovora je isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6       , 34340 Kutjevo) ili elektroničkom poštom na vlado@krauthaker.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE, korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, odnosno www.krauthaker.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6, 34340 Kutjevo, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, odnosno www.krauthaker.hr-u, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 34 315-000 ili se javi na vlado@krauthaker.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Ostali uvjeti

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Izjava o privatnosti

Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Sigurnost podataka

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker.
U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  ne odgovaraja za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Uvjeti poslovanja

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KONTAKT PODACI
Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker
Ivana Jambrovića 6
34340 Kutjevo
OIB:97998408192
Tel:034/315-000
Fax: 034/315-001
www.krauthaker.hr

Kupnja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “moja košarica” i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom (samo za teritorij Hrvatske) ili kreditnom karticom. Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Moj korisnički račun”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom “moja košarica”.

Naplata/autorizacija

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom, virmanski ili uplatnicom, prema narudžbi. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (hrvatska kuna). Ako ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ukoliko imate prebivalište u Hrvatskoj, platiti općom uplatnicom prije isporuke. Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta, ili se obratiti na kontakt email. Internet plaćanje moguće je izvršiti putem sljedećih kreditnih kartica: American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club Card.
Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. U slučaju promjene PDV-a zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške

Sigurnost

Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-Com-a i njihovog PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja preporučuju sami izdavatelji kartica (Visa, MasterCard, ), pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini. Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  niti čuva, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima vaših kreditnih kartica.

Poštarina i dostava

Besplatna dostava

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 300 kn je besplatna, roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate. Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za oslate gradove i otoke vrijeme dostave je između 48 – 72 sata.
Za dostave koje ne zadovljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 25kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja. Izuzetak gore navedenim pravilima su blagdani i ne radni dani.
Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  ne preuzima  odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Reklamacije

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik ima pravo u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naručeni.  Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6,34340 Kutjevo U slučaju opravdane reklamacije, Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

Naknada za ponovno naručivanje

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo zamjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

Povrat i raskid ugovora

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6       , 34340 Kutjevo) ili elektroničkom poštom na vlado@krauthaker.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE, korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, odnosno www.krauthaker.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6, 34340 Kutjevo, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker, odnosno www.krauthaker.hr-u, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 34 315-000 ili se javi na vlado@krauthaker.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Ostali uvjeti

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

List of distributors

 

Austria

IVO PERSINOVIC Wein & Delikatesen
A – 1170 WienPezzlgasse 61/6
info@vino-croatia.at
www.vino-croatia.at
+43/ 699/ 10-11-21-02
Austria

Australia

DSA Trading Pty Ltd
Unit 23, 29 Governor Macquarie Dr
Chipping Norton 2170
NSW Australia
www.croatianvintage.com.au
info@croatianvintage.com.au
steve@croatianvintage.com.au
anna@croatianvintage.com.au
Australia

Belgium

CROWINES
Avenue du roi chevalier 11.
1200 Bruxelles
+32 485 25 71 90
www.crowines.be
info@crowines.be
Belgium

Frank Matthys
Matthys Wijnimport NV
Gistelsesteenweg 228
B-8200 BRUGGE
+32-50-386380
www.matthys-wines.com
frank@matthys-wines.be
Belgium

Brasil

Winelands Comercial Importadora Ltda
Caxias do Sul/RS – RSC 453, Km 142 – S/N
CNPJ 12.569.418/0001-01
+00 55 54 3025 1122
fernando.zamboni@winelands.com.br
Brasil

BiH

BILI BRIG d.o.o.
Gojka Šuška 9.
88340 GRUDE
00387-39/661-660
www.bilibrig.com
B i H

Canada

Amethyst Wine Agency Inc.
Améthyste Limitée Agence de Vins Fins et Spiritueux
www.amethystwine.ca
laura@amethystwine.ca
416-919-9994
Canada

CROCAN PREMIUM INC.
100-3418 STANLEY
MONTREAL, QUEBECH3A 1R8
ujolujo@sympatico.ca
514-993-0908
Canada

Montenegro

„VITIS „ D.O.O.
Pljevaljska 24.
Podgorica
+382 67 494583
Crna Gora

Czech Republic

Stepinex s.r.o.
Horomericka 3a
164 000 PRAG
www.mlyn1999.cz
mlyn@mlyn1999.cz
0042 220 610 760
Češka Republika

Deutschland

Budimir Import Export
Massenheimer Weg 12.
D-61352 Bad Homburg
0049 6172 29463
www.budimir.info
info@budimir.info
Deutschland

Intermerkur – Weinhandel GmbH
Siedlungsstrasse 32
42281 Wuppertal
0049 202884467
www.intermerkur.de
info@intermerkur.de
Deutschland

Engleska, UK
COE VINTNERS
53 Redbridge Lane East
Ilford, Essex IG4 5EY
www.coevintners.com
junior@coevintners.com
England UK

France

Histoire d’Hommes et de Terroirs
30, route de Bergerac
33750 CAMARSAC
Aquitaine, France
contact@thierrylurton.com
0033 (0)5 56 52 53 53
0033 (0)6 82 57 72 91
0033 (0)6 18 91 12 33
www.thierrylurton.com

Les Robes de L’Est
84 rue lavergne
33310 LORMONT
b.bacic33@gmail.com
+ 33 (0)6 03 35 16 88
France

Netherlands

MEDITERRAVINO BV
Antonie Heinsiusstraat 23.
2582 VR Den Haag
Netherlands

Poland

PETAR BURULIC
Widawska 5/21
01-494 Warszawa
+48 602 218 881

Russia

JSC “Trade House Aroma”
5, Beregovoy proezd, block 1
121087 Moscow, Russia
Phone:+7 495 777 55 20
Fax: +7 495 777 55 21

SAD

Vinum
69 Cross Road
Basking Ridge NJ 07920
Ilya Shchukin
C 973.687.2161
www.vinumusa.com

Singapore

F8 Wine Services Pte Ltd
30 Raffles Place, Chevron House
Level 17, Singapore 048622
Mob: +65 98211085
f8wine@gmail.com

Serbia

Mondo vino d.o.o.
Pančevački put 36
11210 Beograd
+38111 27 13122
www.mondovino.rs
info@mondovino.rs
Srbija

Sweden

Balkanwines STHLM AB
Sunnebovägen 12
132 46 SALTSJÖ-BOO
Contact: MALIN TURANDER +46 70 816 63 48

Switzerland

Landolt Weine AG
Bederstrasse 77
CH-8027 Zürich
T +41 (0)44 283 26 03
M +41 (0)79 933 53 26
E wolfgang.langanger@landolt-weine.ch
I www.landolt-weine.ch