Delivery only in Croatia X

лобановский александр женапосуда люминарк купить в спбвнутренние факторы оптимизации сайта

Krauthaker d.o.o.

Krauthaker d.o.o.

Ivana Jambrovića 6 HR - 34340 Kutjevo Croatia

T +385 (0)34 31 50 00

F +385 (0)34 31 50 01

OIB: 20786052683
Vlado Krauthaker, owner vlado@krauthaker.hr Martina Krauthaker Grgić martina@krauthaker.hr Ivan Štefanac ivan@krauthaker.hr Tomislav Razumović tomislav@krauthaker.hr Ivan Grgić grgic@krauthaker.hr Nikola Drmić nikola@krauthaker.hr PR & Marketing 00385915166047 danira.oresic@lightkomunikacije.hr
Our distributors

Tasting hall

Come and taste our wines

Wine tastings are offered to visiting groups, accompanied with interesting information on winemaking, are held by a professional sommelier.

 

We have a fully equipped tasting hall within the vinery available to visiting groups. A professional sommelier guides the visitors through tasting of 5, 6 or 7 wines. It is also possible to arrange the tasting in English and German language.

Apart from the wine tasting, our guests shall get acquainted with the most important stages and details of wine production. We shall introduce them to specific characteristics of various grape varieties, Krndija climate and traditional winemaking techniques used in our vineyards.

Send an inquiry

Contact us

Izjava o privatnosti

Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Sigurnost podataka

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker.
U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  ne odgovaraja za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Uvjeti poslovanja

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KONTAKT PODACI
Vinogradarstvo-podrumarstvo Krauthaker
Ivana Jambrovića 6
34340 Kutjevo
OIB:97998408192
Tel:034/315-000
Fax: 034/315-001
www.krauthaker.hr

Kupnja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “moja košarica” i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom (samo za teritorij Hrvatske) ili kreditnom karticom. Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Moj korisnički račun”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom “moja košarica”.

Naplata/autorizacija

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom, virmanski ili uplatnicom, prema narudžbi. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (hrvatska kuna). Ako ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ukoliko imate prebivalište u Hrvatskoj, platiti općom uplatnicom prije isporuke. Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta, ili se obratiti na kontakt email. Internet plaćanje moguće je izvršiti putem sljedećih kreditnih kartica: American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club Card.
Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. U slučaju promjene PDV-a zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške

Sigurnost

Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-Com-a i njihovog PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja preporučuju sami izdavatelji kartica (Visa, MasterCard, ), pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini. Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  niti čuva, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima vaših kreditnih kartica.

Poštarina i dostava

Besplatna dostava

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 300 kn je besplatna, roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate. Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za oslate gradove i otoke vrijeme dostave je između 48 – 72 sata.
Za dostave koje ne zadovljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 25kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja. Izuzetak gore navedenim pravilima su blagdani i ne radni dani.
Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  ne preuzima  odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Reklamacije

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik ima pravo u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naručeni.  Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker, Ivana Jambrovića 6,34340 Kutjevo U slučaju opravdane reklamacije, Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

Naknada za ponovno naručivanje

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo zamjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

Ostali uvjeti

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. Vinogradarstvo podrumarstvo Krauthaker  zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

List of distributors

 

Austria

IVO PERSINOVIC Wein & Delikatesen
A – 1170 WienPezzlgasse 61/6
info@vino-croatia.at
www.vino-croatia.at
+43/ 699/ 10-11-21-02
Austria

Australia

DALMATINO VINO Pty.Ltd
6/37 Byron street
Elwood VIC 3184
Melbourne
natko@dalmatinovino.com.au
natko@live.com.au
Australia

Belgium

CROWINES
Avenue du roi chevalier 11.
1200 Bruxelles
+32 485 25 71 90
www.crowines.be
info@crowines.be
Belgium

Matthys Wijnimport NV
Gistelsesteenweg 228
B-8200 BRUGGE
+32-50-386380
www.matthys-wines.be
frank@matthys-wines.be
Belgium

Brasil

Winelands Comercial Importadora Ltda
Caxias do Sul/RS – RSC 453, Km 142 – S/N
CNPJ 12.569.418/0001-01
+00 55 54 3025 1122
fernando.zamboni@winelands.com.br
Brasil

BiH

BILI BRIG d.o.o.
Gojka Šuška 9.
88340 GRUDE
00387-39/661-660
www.bilibrig.com
B i H

Canada

Amethyst Wine Agency Inc.
Améthyste Limitée Agence de Vins Fins et Spiritueux
www.amethystwine.ca
laura@amethystwine.ca
416-919-9994
Canada

CROCAN PREMIUM INC.
100-3418 STANLEY
MONTREAL, QUEBECH3A 1R8
ujolujo@sympatico.ca
514-993-0908
Canada

Montenegro

„VITIS „ D.O.O.
Pljevaljska 24.
Podgorica
+382 67 494583
Crna Gora

Czech Republic

Stepinex s.r.o.
Horomericka 3a
164 000 PRAG
www.mlyn1999.cz
mlyn@mlyn1999.cz
0042 220 610 760
Češka Republika

Deutschland

Budimir Import Export
Massenheimer Weg 12.
D-61352 Bad Homburg
0049 6172 29463
www.budimir.info
info@budimir.info
Deutschland

Intermerkur – Weinhandel GmbH
Siedlungsstrasse 32
42281 Wuppertal
0049 202884467
www.intermerkur.de
info@intermerkur.de
Deutschland

Engleska, UK
COE VINTNERS
53 Redbridge Lane East
Ilford, Essex IG4 5EY
www.coevintners.com
junior@coevintners.com
England UK

France

Histoire d’Hommes et de Terroirs
30, route de Bergerac
33750 CAMARSAC
Aquitaine, France
contact@thierrylurton.com
0033 (0)5 56 52 53 53
0033 (0)6 82 57 72 91
0033 (0)6 18 91 12 33
www.thierrylurton.com

Les Robes de L’Est
84 rue lavergne
33310 LORMONT
b.bacic33@gmail.com
+ 33 (0)6 03 35 16 88
France

Netherlands

MEDITERRAVINO BV
Antonie Heinsiusstraat 23.
2582 VR Den Haag
Netherlands

Poland

PETAR BURULIC
Widawska 5/21
01-494 Warszawa
+48 602 218 881

Russia

JSC “Trade House Aroma”
5, Beregovoy proezd, block 1
121087 Moscow, Russia
Phone:+7 495 777 55 20
Fax: +7 495 777 55 21

USA

Vinum
69 Cross Road
Basking Ridge NJ 07920
Ilya Shchukin
C 973.687.2161
www.vinumusa.com

Singapore

F8 Wine Services Pte Ltd
30 Raffles Place, Chevron House
Level 17, Singapore 048622
Mob: +65 98211085
f8wine@gmail.com

Serbia

Mondo vino d.o.o.
Pančevački put 36
11210 Beograd
+38111 27 13122
www.mondovino.rs
info@mondovino.rs
Srbija

Sweden

Balkanwines STHLM AB
Sunnebovägen 12
132 46 SALTSJÖ-BOO
Contact: MALIN TURANDER +46 70 816 63 48

Switzerland

Landolt Weine AG
Bederstrasse 77
CH-8027 Zürich
T +41 (0)44 283 26 03
M +41 (0)79 933 53 26
E wolfgang.langanger@landolt-weine.ch
I www.landolt-weine.ch